Pages

Friday, February 20, 2015

Livbox februari

Tro det eller ej, men jag är faktiskt vid liv, även om man kunde tro annat på basis av hur död min blogg har varit. Sedan jag kom hem från Sydamerika har jag inte orkat ta upp bloggandet igen utan försökt fokusera på att hitta tillbaka till vardagsrytmen och försöka slutföra studierna. Dessutom drog livet iväg med mig ganska så fort. Ja, fast det kan vara svårt att tro har jag faktiskt ett liv att ta hand om också.

(Jag skämtar bara, jag lever på Tumblr)

Månadens box var en fin Rumpsrosa färg och fokuserade speciellt på Valentindagen. Förutom de vanliga produkterna fick man en tre månaders gratisprenumeration till Ruutu.fi som jag ännu inte är riktigt säker på vad jag ska göra med.

Min favoritprodukt i den här boxen är definitivt Lumenes Nude Perfection Fluid Foundation. Jag har aldrig varit ett fan av flytande foundation, men oj oj så den här fick mig att ändra åsikt! Jag ger nog delvis den äran åt den fantastiska borsten jag köpte från Blank Canvas Cosmetics (*shameless marketing*), men faktum kvarstår att jag varit väldigt nöjd med denna foundation.

Nivea Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Cleansing Water ska ta bort både smink och orenheter från huden utan att behöva skölja ansiktet efteråt. Nå, får bort stuff gör den nog, men jag tycker huden känns stram och onödigt torr efteråt. Någon slags återfuktare är nödvändig efter att ha använt denna.
Garnier Fructis Densify Lengths Plumper-serum ska masseras in i handdukstorrt hår, vilket sedan ska få det att verka tjockare och mer fluffigt. Jag...märker absolut ingen skillnad.

Eucerin In-shower body lotion smörjs på i duschen och sköljs sedan av. Jag fick en motsvarande produkt av Nivea i Livboxen senaste juni, och ärligt talat tycker jag Niveas var bättre. Jag får inte samma mjuka känsla av den här krämen, och dessutom doftar den ingenting.
Paese Kashmir ögonskugga har varit i god användning ända sedan jag öppnade boxen! Färgen gör att den passar perfekt i vardagsmakeupen, och min erfarenhet är att den hålls väldigt bra hela dagen, utan att börja samlas i ränder eller blekna bort.

Som en liten överraskningspresent skickade Livboxteamet med det här halsbandet från Ibero. Texten är inte direkt vad jag själv skulle ha valt, men nog duger den ju.