Pages

Tuesday, March 29, 2011

Årsfestveckoslut

Det är vad som ligger bakom mig: TF:s årsfest på lördagen och silliz på söndagen.
Och så fantastiskt roligt det var också!

Lördagen inleddes med en sista Rumpskakarövning, därefter drog sig jag och några till tillbaka till Hannas och Lottas lägenhet där vi gjorde oss i ordning för kvällen. Under timmarnas lopp dök några fler Humpsvakar/Rumpskakar också upp i lägenheten, så det var många småhysteriska flickor (och ett par pojkar) som sprang omkring och fixade sitt hår och makeup. Den kanske bästa kommentaren kom från Roope då han steg ur duschen: "har någon en hårborste?". Sex misstrogna flickor stirrade tillbaka på honom och började sedan skratta åt det absurda i frågan. En lägenhet full med flickor som gör sig i ordning för årsfest, och han undrar ifall det finns en hårborste där?
Så till festen. Banketten var superfin och rolig, jag råkade få jättefint bordssällskap! Våra båda uppträdanden (sång med Humps+Rumps och dans med Rumps) gick också jättefint och vi fick massor av beröm. Att få dansa pardans igen var helt super även om fötterna efter 11+ timmar i klackskor började vara ganska färdiga att ge upp.
Bild som Chinky tog av mig på sillizen.
 Sillizen på söndag var inte mindre rolig den (kanske egentligen mer). Baletten har sällan skrattat så mycket under en dans som då vi dansade Java och hela golvet var täckt av lyspetroleum så att vi mera halkade omkring i stället för att dansa. Fiilisen var också på topp största delen av tiden, och att bara skutta omkring på dansgolvet i långa pass är verkligen en adrenalinhöjare.

Så...ja. Det var ett jättefint veckoslut! Jag väntar med spänning på bilder som TF:s fotograf Suvi tog under festerna!

No comments:

Post a Comment