Pages

Friday, May 9, 2014

My first Livbox!

Emzi har lyckats bra med sina blogginlägg då hon övertygat mig om att börja beställa Livbox. Själv hade jag lyckats glömma bort min beställning ända tills posten i onsdags meddelade mig att jag fått ett paket och jag cyklade iväg till Kaari för att hämta det. Jag kände inte till följande om mig själv, men tydligen är jag såpass stereotypisk kvinna att jag blir väldigt ivrig då jag får nya skönhetsprodukter att testa. Alltid lär man sig något nytt.


Majboxens tema centrerade kring att slå ut i blom, och de hade valt produkter som passar under den begynnande våren och sommaren. Här är vad den innehöll:

Cutrin Reflection Color Boost shampoo & conditioner. De ska tydligen vara extra bra för färgat hår och skyddar mot UV-strålning. Märket är inte bekant sedan tidigare så det blir intressant att se hur det fungerar för mitt hår.
Aco Sun cerat SPF 30 är en läppomada som fungerar som solkräm för dina läppar. Den skyddar mot UV-strålning och lär vara extremt vattentålig. Den här kommer jag ganska säkert att använda slut över sommaren; mina läppar är typ konstant torra och extra solskydd skulle inte vara helt fel!
Dermalogica SkinPerfect Primer SPF 30. Jag har väldigt sällan använt någon primer som bas under sminket, men den här lilla tuben håller på övertyga mig om att jag borde göra det. Jag testade den i torsdags, och ta mig tusan om inte foundationen gick mycket lättare att breda ut och slutresultatet var mycket jämnare än det brukar vara. Det enda som kan fungera som hinder i framtiden är säkert priset.

Paese Rouge with argan oil. Jag är ingen stor användare av rouge, men den här färgen ser trevligt naturlig ut. Dessutom ska den innehålla A-, C- och E-vitaminer.
Sally Hansen Diamond strength nail colour. Jag fick nagellacket i färgen sweetie pie och gillar enormt den våriga nyansen av rosa. Nagellacket ska visst innehålla diamantpulver, aluminium och platina (?!?), som på något sätt ska göra att det håller bättre. Fast det måste medges, efter två dygn har lacket hållit bättre än de flesta brukar på mina naglar.
Dolce & Gabbana Dolce EdP, en parfym gjord av olika vita blommor. Den doftade rätt så fräscht men blir nog ingen favoritdoft för mig.

Sist men inte minst, pärlörhängen från Ibero. Sällan sitter det fel med nya smycken.


Till sist en bild av hur jag såg ut i torsdags med de nya örhängena, Dermalogicas primer som botten och lite av Paeses rouge på kinderna.

1 comment:

  1. Du valde en bra månad att börja på. För det här var en väldigt bra box :D Och det är underligt hur glad man blir av att få lite nya produkter att testa. Varje månad lika roligt trots att jag redan gjort det här i över ett år :D

    ReplyDelete