Pages

Friday, July 16, 2010

God dag

Så plötsligt händer det lite mer på en dag. Tovas lag FC Itä-Helsinki vinner semifinalen i Helsinki Cup men förlorar finalen mot Enskede IF. Still, silver i Helsinki Cup är en jättefin prestation!
(Enskede kan gå och...nåja.)
Samma kväll flyger Tova till England med Cami, Malin och Camis mamma Nina. En vecka ska de spendera i Addingham, vilket betyder att jag kommer att vara ensam hemma ganska mycket. Inte för att jag klagar, alltså. Men jag skulle gärna besöka England igen. I alla fall fick jag provköra vår nya Ford C-Max hela vägen hem från flygfältet.
Dessutom började jag av någon anledning läsa Questionable Content från början. Bara cirkus 1700 seriestrippar att läsa igenom, med andra ord.
Music plus science equals sexy.
The downside of today är att jag ganska länge slogs med både dvd-spelaren och videon för att försöka få fram en koppling som skulle möjliggöra att banda över en videokassett direkt till en dvd. Tyvärr gick det inte bra, så jag får försöka den mer omständiga vägen: banda från videon till vår videokamera, från den till datorn och från datorn bränna en dvd. Ah well, jag har ju lite tid på mig ikväll och imorgon.
Förutom att jag ska baka chocolate chip cookies också. Och bränna några cd:n med gamla foton, samt föra över mina nyaste foton från 7:an till XP:n.
Kanske jag också borde lägga undan lite tid till att planera örtläralektioner och skriva kurslitteratur också?

Till sist, trailern för den film som jag antagligen mest ser fram emot i höst. Första gången jag såg den höll jag på att storkna av skrattattackerna.

3 comments:

 1. Alltså den där filmen bara måste man se! Verkligen. Den verkar hur roligt som helst. Grattis till Tova och hennes lag. :D

  SV: Jag är på Lekis från tisdag framåt, Lekis II börjar ju då. Du kan ju komma på besöksdagen och hälsa på? :) Har inte någon som skall komma och hälsa på då så skulle vara riktigt roligt att ses! ^^

  ReplyDelete
 2. SV: Tacktacktack! <3 :D

  Jaa, kom och hälsa på så kan vi catcha up om allt! <3

  ReplyDelete
 3. SV (igen...): Jaa, Hungerspelen är underbara <3 Vill läsa tredje delen NU!

  Hihi, ja, singel. Vi har mycket att catcha-upp på! Jag har inte hört något om din bf heller, förutom det jag hörde före ni blev tillsammans! :P

  ReplyDelete