Pages

Thursday, June 3, 2010

Gamla tider

Jag märkte precis att det idag är exakt 4 år sedan jag slutade 9:an. 3.6.2006 blev jag utsparkad från Botby Högstadieskola. Det känns oändligt länge sedan!

Jag och Stella var idag med om ett awesome photoshoot för promobilder till vår pjäs Dinner with Audrey. Vi var helt iförda vår scenutstyrsel och smink, och Jolin fixade bådas vårt hår jättefint. Sedan tog vi flera foton i olika vinklar och olika poseringar. Ganska så awesome, skulle jag vilja påstå! När de "officiella" bilderna var tagna poserade vi ännu för skojs skull tillsammans, ensamma och tillsammans med Rade som också var på plats. Han hade ganska roligt åt det hela. Bilder dyker upp i min bilddagbok så snart Emzi skickar dem åt mig.

Idag tillbringade jag också några timmar hos kusinerna i Borgå! Bland annat besökte jag Axel på hans jobb som Gunther Central Perk (=på ett café) och shoppade med Ylva och Måns. Dessutom fick jag jättegod mat, vilket var lite oväntat. Men roligt var det att åter vistas i underbara kusiners sällskap!

2 comments:

  1. Ni får dem sen när jag kommer hem från jobbet idag och kan fixa med dem. :D

    ReplyDelete
  2. Sv: Haha, tur att jag inte går på din skola för jag förstår iiiiingenting av vad du skrev ^^,

    ReplyDelete