Pages

Sunday, May 19, 2013

Buzzador-test

För ett par veckor sedan fick jag ett paket från Buzzador som jag tydligen glömde bort att blogga om i all Wappenröra.


Paketet innehöll en mängd olika Veet-produkter: Hair Removal Cream, In-shower Hair Removal Cream, Hair Minimising Body Lotion, Easygrip Ready-to-use Waxing Strips och vanliga Waxing Strips. Den vanliga hair-removal krämen hade jag testat redan för några år sedan, men de övriga var nya för mig.

För de som inte känner till Buzzador kan jag berätta att det är ett företag som kör olika kampanjer som deras användare sedan får delta i. Just nu sponsar Veet en kampanj, och eftersom jag kom med i den fick jag hem gratis prover att testa och dela med mina kompisar. Allt jag behöver göra är att berätta för mina kompisar och för Buzzador vad jag tyckte om produkterna. Jag har inte varit en buzzador särskilt länge, men hittills kan jag rekommendera att gå med! Man måste inte delta i alla kampanjer som erbjuds (det är inte ens säkert att man kommer med), men att testa på nya saker gratis är ju aldrig fel! Om det låter lockande tycker jag att du ska gå med! Det går att göra antingen via deras hemsida eller så att jag skickar ett mail åt dig (på så sätt får jag lite bonus också :)).

Under dessa veckor har jag hunnit testa på tre produkter: In-shower Hair Removal Cream, Hair Minimising Body Lotion och Easygrip Ready-to-use Waxing Strips.


Duschkrämen var första gången en stor besvikelse. Det stack i benen av kemikalierna i krämen och efteråt såg det ut som om knappt några hår lossnat. Andra gången gick det dock bättre; det förekom inget stickande den gången och det verkade som om fler hårstrån lossnat denna gång. Det står på paketet att krämen ska fungera speciellt bra på korta hår, så kanske det var problemet den första gången. Fortfarande lossnade ändå inte alla hår, och det går åt väldigt mycket kräm varje gång, tuben är nästan tom redan.


Hair Minimising Body Lotion ska hjälpa till att hålla hårväxten under kontroll om man använder den regelbundet. Det där med regelbundet har jag varit dålig på, men salvan doftar fräscht och känns skön på benen. Hur den inverkar på hårväxten har jag inte ännu kunnat se.


Dessa små vaxremsor använde jag för att bli av med håret i armhålorna, och det funkade otroligt bra! Ingen smärta (kan bero på att jag börjar bli van), och det fanns våtservetter i paketet som man efteråt kunde använda för att få bort vaxet som fastnade på huden. Ett par tummar upp för denna produkt!

2 comments:

  1. Jag har också lite Veet-provande framför mig. Inte riktigt samma produkter men ändå. Sjukt kiva inlägg! :)

    ReplyDelete