Pages

Monday, March 24, 2014

Vilket veckoslut!

För oss i årsfestkommittén har det varit ett minst sagt intensivt veckoslut. Hela fredagen tillbringades på TF med att ställa i ordning först hela nedre våningen och sedan Stora salen inför lördagens bankett, och det var först efter halv elva på kvällen som vi kunde lägga sista handen vid dekorationerna och dukningen och åka hem.

På lördagen var det full fräs från 9:30 då vi anlände till TF fram till ungefär halv fem på morgonen då vi blev färdiga med städningen efter årsfestens efterfest. 19h arbetsdag hör ju inte helt till vanligheterna, men det fanns så mycket att göra helatiden att jag inte hann bli trött. Mina fotbotten skulle dock ha önskat sig lite mer paus i programmet, men det var sällan man hann sitta ner ens för ett par minuter då coccare skulle blandas, rätter bäras in, drycker serveras, Polyteknikernas marsch sjungas, ett stipendium tas emot, glas diskas... Då vi konstaterade att allt var i sin ordning orkade jag inte längre försöka ta mig hem utan sov över på TF.

 Årsfestmarskalk Peter
 Årsfestmarskalk EllaSöndagen inledde årsfestkommittén kl.11 med att städa bort tomburkar och glas och sedan dricka upp den skumppa som blivit över. Kl. 12 började sillisen och så var det full fräs hela dagen. Det har inte blivit mycket sovet det här veckoslutet, men det har trots allt arbete varit väldigt roligt!

No comments:

Post a Comment