Pages

Monday, May 17, 2010

Så mycket på gång!

Jaha, det var ju en tid sedan det här. Men det har bara hänt så mycket att jag faktiskt inte haft tid.

Viktigaste först: JAG ÄR GODKÄND I MATEMATIK 2!!! Det är lite omfg, jag fick till och med en 2:a i kursen (skala 0-5), och då misslyckades jag lite både i första och sista mellanförhöret. Nå, en kurs till avklarad, en mindre att bekymra sig för! Resten av tenterna har också gått bra, förutom elektroniikan perusteet (elektronikens grunder) då, förstås. Den kursen är totalt omöjlig! Om man ser på resultaten från vilken tent som helst i den så har 80% eller mer alltid fått en nolla, dvs underkänt. Och min tent idag är nog inte heller något att hurra för, jag ska ha en otrolig tur för att komma igenom. Hälften av poängen krävs nämligen för godkänd prestation.

Sedan över till något roligare! Förra veckoslutet hade vi tre dansföreställningar med min grupp, vilket bara är så sjukt awesome roligt! Vi hade två danser, 80's och Rock this House, vilka var helt olika stilmässigt men lika roliga att dansa. Och tunga! Efteråt glänste vi alla av svett fast vi bara varit på scen i ~3-4 minuter. Våra kläder i 80's var ganska...obeskrivliga. Bilder finns att se i min bilddagbok på 15-16.5! Men helt seriöst så är det bara så otroligt roligt att dansa. Jag kommer att sakna det massor hela sommaren!

På tal om sommaren så har här varit helt sjukt varmt de sista dagarna. Solen har gassat på och fler en än har bränt sig ordentligt (huden i min nacke och min rygg bränner för tillfället på mig), men det har också betytt sommarkläder! AWESOME! Idag hade jag t.ex. på mig min underbara vitgröna klänning jag köpte i London förra året. Glassen i Otnäs matbutik var också nästan helt slutsåld.

Jag skulle gärna berätta mer, men eftersom jag ska vikariera i Botby Högstadieskola imorgon så måste jag lämna datorn nu för lite sömn. Allt möjligt råkar man ut för fast man egentligen har sommarlov nu! :)

2 comments:

  1. Sv: Tss, det har det här också :p Idag är det molnigt men ändå 22 grader varmt. Helt underbart väder :D Dock orkar man ju inte göra mycket :/

    ReplyDelete
  2. Sv: Haha, det är ju typiskt :p Ja det var ju samma här faktiskt, inte ett moln på himlen längre och 25 grader, jag smälter bort ><

    ReplyDelete