Pages

Thursday, August 16, 2012

We love Disney

Igår var en bra dag. Efter några trevliga timmar av sushilagande (och ätande) tillsammans med Tova, Cami och Malin, sökte jag mig till Gårdsbacka där Disneymaratonet tog sin början. Stella och Stella hade bakat var sin paj, Emzi och Ninni hade hämtat med sig mumsigt Lidlgodis, och jag hade bakat cupcakes, så vi hade en hel del att festa på. Jag och Ninni roade oss en stund med att sätta alla filmer vi hade till hands i kronologisk ordning, och vi lyckades alltid enas om en film att se på efter beundransvärt korta diskussioner. Kanske vi barn av 90-talet känner så stor nostalgi för nästan alla Disneyfilmer att det mesta går bra.Läget ungefär klockan 3 på natten.
Åtta filmer hann vi ta oss igenom under kvällens och nattens lopp: Snövit, Pocahontas, Mulan, Den Lilla Sjöjungfrun, Peter Pan, Askungen, Törnrosa och Tarzan. Det var både fler och färre än jag trott att vi skulle hinna igenom (fler för att jag inte hade några förväntningar på hur länge vi skulle hålla på, och färre för att Disneyfilmer är korta), men Den Lilla Sjöjungfrun var definitivt den som tog mest tid. I ungefär två timmar brottades vi med biblioteksdvdn:s skråmiga yta, och fick emellanåt ge upp och i stället leta upp scenen som hackade på Youtube i stället. Det var oväntat svårt då det rörde sig om en scen som inte var en sång, kan jag berätta. Men vi klarade oss igenom det och gick framåt mot nya erövringar!

Hem kom jag och Stella lite efter sex på morgonen, och jag lyckades faktiskt få sömn och sov i nästan fem timmar. Få se hur stor sömnskuld jag har då veckoslutet med orkestern också är över.

4 comments:

 1. Jag ser ut som om jag sku ha kisibrått! :D

  ReplyDelete
 2. Du vet väl att jag har Den Lilla Sjöjungfrun på Dvd? =o Ni sku nog ha fått låna den.. =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag vet det, men jag hade int själv med mig någo filmer. Alla är Stella L:s :D

   Delete
 3. Tova next time gör vi nog det framför att låna från bibban :D

  ReplyDelete