Pages

Saturday, September 12, 2015

Ljus i vårt hus!

Flyttning hör till de tillfällen då man inser hur mycket saker man faktiskt samlat på sig under årens lopp. Vår flytt var inget undantag till denna regel, så det känns lite otroligt att vi idag måste ge oss iväg på shoppingtur för att vi saknade lampor. Hur mycket man än har finns det tydligen plats för lite mer (och lampor är ju onekligen trevliga att ha nu då vi går mot mörkare tider).

Vårt mål var att hitta tre lampor vi tyckte om, så att vi kom hem med två (utan att betala oss sjuka för dem!) är enligt mig en godkänd prestation.Den här underbara lyktan hänger numera i tamburen. Det stod mellan den och två liknande, men jag är väldigt, väldigt nöjd att vi valde den här! Den ger verkligen lite extra till det lilla utrymmet.


Lampan vi valde till vardagsrummet ser ut lite som en stor version av cotton ball lights:en som blivit populära de senaste åren. Färgen matchar golvet så gott som perfekt, men just nu är ljuset i vardagrummet fortfarande lite dämpat fast lampan är tänd. Vi får se om det blir bättre av att byta glödlampan till en starkare. I övrigt är jag väldigt nöjd!

Och så fick ju katterna lite lådor att leka med i samma veva.
1 comment: