Pages

Wednesday, January 20, 2016

C9: Hur har det gått hittills?

Inlägget var tänkt att komma redan tidigare under veckan, men så kan det gå. Hittills är jag nästan bara nöjd med programmet! Jag känner mig inte hungrig fast jag äter färre kalorier än tidigare, och då sockersuget kommit smygande har jag kunnat mota bort det genom att påminna mig själv om att jag banne mig ska kunna klara mig utan sötsaker i nio dagar. Tydligare än tidigare har jag också lagt märke till att sockersuget främst kommer då jag inte ätit på en tid och börjar bli hungrig. Logiskt, javisst, men vissa saker tar man bara inte till sig direkt. Det måste dock erkännas att jag saknar att äta rostat bröd till morgonmål! Där har vi något jag verkligen ser fram emot då programmet tar slut.

30 minuters träning per dag har inte heller känts extra svårt. En kväll var det riktigt bittert, men då ställde Tatu upp och drog ut mig på promenad. Annars har jag kört pass från Yoogaia (psst, du hinner ännu använda koden BUZZ2016 för 14 gratisdagar) medan katterna mer eller mindre nyfikna rört sig omkring mig. Ack den som hade ett träningsrum hemma!

De rent fysiska resultaten då? Nå, sex dagar in i programmet vägde och mätte jag mig, och då hade det försvunnit 2kg och sammanlagt 8cm på olika ställen på kroppen. Jag bara what. Såpass stor förändring på en ganska kort tid kändes knappt ens trolig, men där befann jag mig plötsligt. Ganska nice! Nu är jag väldigt spänd på att se hur slutresultatet ser ut, något jag inte trodde jag skulle vara då jag påbörjade programmet!

Imorgon är det den nionde och sista dagen av C9, sedan blir det en kort paus eftersom jag åker iväg till Karis för Ungdomens Kyrkodagar, men därefter är det dags för F1! Det blir en utmaning!


1 comment: