Pages

Tuesday, May 1, 2012

Seiska 20v

Jag nämnde visst för några inlägg sedan att jag skulle berätta mer om skvallertidningen Seiskas 20-årsfest på Kabelfabriken. "Hur hamnade du där, och varför?" är säkert en av de första frågorna som dyker upp i ert huvud. Saken är den att Humpsvakar hade bjudits in att ha keikka utanför ingången till festen, och dit Humpsvakar går följer ju även Rumpskakar. Det var en ungefär entimmes keikka, under vilken baletten bytte kläder sju gånger och dansade tre olika danser i repriser, och för en gångs skull fick också orkestern se våra danser framifrån i stället för bakifrån, då vi beslöt oss för att vända på formationen. Efter att vår keikka var färdigspelad och -dansad gick vi alla glatt in på festen med våra artist-passerkort hängande om halsen.

Artist!

Robin

Isskulptur vid buffén

 Eftersom det handlade om Seiska så var naturligtvis Finlands alla B-kändisar inbjudna, vilket inkluderar Johanna "Tuksu" Tukiainen, Matti Nykänen, JVG, Robin och många fler. Robin hade en kort spelning i början av själva festen, och det var riktigt gulligt att se hur han försökte bete sig som en riktig popstjärna. En överraskning för mig var dock att hans gitarrist var en av mina gamla bekanta. Världen är så liten så!

Scandinavian Hunks

Han till vänster kunde vara en kandidat till balettens post som
ny Ken. Han dansade bra!


Scandinavian babes
 Både Scandinavian Hunks och Scandinavian Babes uppträdde lie senare på festen, vilket baletten hade upptäckt redan ett par timmar tidigare då Scandinavian Hunks kom inklampande i samma omklädningsrum som vi använde. Humöret var på topp, kan man ju lugnt säga! (De facto stängde hunkarna in sig i det stora badrummet för att kunna styla sig i fred, så vi kunde också byta om i ganska lugn och ro. Ganska.)

HIFKs hejarklack gjorde också ett besök

Tuksu :D

Bucklan & Chinky sjunger karaoke

Jag önskar verkligen att jag kunde visa fler bilder åt er, men det är tyvärr inte möjligt. Men kanske det räcker med att säga karaoke, flera olika shows, gratis buffet, öppen bar (1 ginbar, 1 minttubar, 3 cider-/ölbarer, 1 skumppabar, 2 vinbarer) och en orkester som gjorde det bästa vi kunde av all mat, dryck och underhållning under de fyra timmar vi hade på festen. Klockan tio på kvällen har aldrig känts så sent som då man stapplade ut ur Kabelfabriken!

2 comments:

 1. Några frågor =)
  Vem är JVG?
  Vem var den bekanta som spelade gitarr? =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. De som sjunger Faija och Pienissä häissä. :P Och Krippe Westerling, han syns tom på bilden.

   Delete